Officiële presentatie lasrobot bij Haprotech

Op 8 maart a.s. zal Haprotech Lasopleidingen in samenwerking met de Gemeente Velsen een presentatie houden over de voortgang binnen de lastechniek. Binnen het vakgebied wordt continu ontwikkeld naar snellere, betere en economisch meer rendabele processen. Eén ontwikkeling is hierbij onontkoombaar, en dat is het vergroten van de efficiency van het lassen door mechanisering, automatisering en robotisering. De Gemeente Velsen heeft hiervoor een innovatiefonds MKB in het leven geroepen waar bedrijven vanaf 1 maart a.s. terecht kunnen voor een aanvraag.

Tijdens de presentatie vertellen deskundigen uit het lasvak over de komst van deze productietechniek. Daarnaast zal er door Raymond Brand een demonstratie worden gegeven met de lasrobot. Haprotech Lasopleidingen is het eerste instituut die de ‘Haprobot’ zal gaan opnemen in het lesaanbod. Na afloop kunt u onder het genot van een hapje en een drankje van gedachten wisselen met de aanwezigen tijdens de netwerkborrel.

13.00 – 13.30u – Inloop met koffie en thee
13.30 – 14.30u – De toekomst van robotlassen
– Raymond Brand (Haprotech)
– Berry Mak (Metaalunie)
– Anton Verlaan (OOM)
– Yvonne Olgers (Nederlands Las Instituut)
14.30 – 14.45u – Innovatiefonds MKB Velsen
– Arjen Verkaik (gemeente Velsen)
15.00 – 15.30u – Kick-off Lasrobot
15.30 – 17.00u – Netwerkborrel

Aanwezigen krijgen een bewijs van deelname welke gebruikt kan worden voor punten ten gunste van Kader Certificeringen.

Redactie | 22-02-18 | 15:02 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over lashuis haprotech.
Plaats een reactie