Inschrijving Circulair Awards 2019 geopend

Nederland Circulair

Nederland Circulair! organiseert in samenwerking met het Rijksbrede Programma Circulaire Economie de Circular Awards 2019. Het is een zoektocht naar de meest iconische circulaire projecten, producten of ondernemingen die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland. De hoofdprijs bestaat primair uit eer en exposure. Daarnaast mag de totaalwinnaar een jaar lang de unieke circulaire trofee in huis voeren. De trofee wordt uitgereikt door staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Stientje van Veldhoven.

Er zijn vijf categorieën waarbinnen de inzendingen kunnen worden ingezonden: Consumptiegoederen, Kunststoffen, Biomassa & Voedsel, Maakindustrie en Bouw. In aanmerking komen zowel projecten, producten, diensten als gehele ondernemingen. Nederland Circulair! maakt een voorselectie van vijf inzendingen per categorie.

Een vakjury bestaande uit experts op het vlak circulaire economie en afkomstig uit het bedrijfsleven, wetenschap en overheid beoordeelt de inzendingen en kiest uit de voorselectie op basis van de vier criteria de beste inzending per categorie. Op de finale tijdens de Week van de Circulaire Economie (14-18 januari 2019) pitchen deze vijf genomineerden. De vakjury kiest samen met het publiek één totaalwinnaar van de Circular Awards.

Aanmelding

Ondernemers kunnen het aanmeldformulier invullen. Alle aanmeldingen zijn namens Nederland Circulair! in beheer van Mark Beumer (Het Groene Brein) en Frans van der Groen (MVO Nederland). De inschrijving is geopend tot en met 25 november 2018. Meer weten?

Lees meer op de website van de week van de circulaire economie.

Redactie | 16-10-18 | 20:20 | Link
Plaats een reactie