Behaal NIL lasdiploma in avondopleiding

Lashuis Haprotech

Overdag aan het werk en in de avonduren een NIL lasdiploma halen? Dat kan bij Haprotech! Onze avondopleidingen starten in week 6, en wel op maandag 4, dinsdag 5 en donderdag 7 februari 2019. Examens zullen laatste week van juni plaats hebben. Er wordt rekening gehouden met feestdagen.

Hebt u medewerkers in dienst die de Nederlandse taal in woord en geschrift nog niet helemaal onder de knie hebben of kampen met bijvoorbeeld dyslexie? Ook zij kunnen een vakdiploma lassen halen via het NIL. Wordt het praktijkexamen met goed gevolg afgesloten ontvangen zij een geregistreerde Praktijk Verklaring. Deze cursisten mogen tot 2 jaar na dato opgaan voor het theorie examen. Slagen zij hiervoor dan ontvangt de cursist alsnog het NIL diploma.

Klik hier voor ons inschrijfformulier. Bellen mag natuurlijk ook, dat kan naar: 0251-262916. Haprotech Lasopleidingen staat ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKB). Hierdoor zijn onze opleidingen vrij van BTW.

Redactie | 27-11-18 | 14:39 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over lashuis haprotech.
Plaats een reactie