Hutten Metaal Hardenberg verleidt nieuw personeel met 5.000 euro tekengeld

De krapte op de arbeidsmarkt is in de metaalbranche dusdanig groot dat metaalbedrijven op allerlei manieren personeel proberen te verleiden. Hutten Metaal biedt nieuw personeel een bonus van 5000 euro als je bij hun komt werken. Een constructiebankwerker, onderhoudsmonteur of montagemedewerker die voor 1 oktober nieuw in dienst komt ontvangt € 5.000 tekengeld. Bij aanvang van het dienstverband wordt dit geld direct op de bankrekening van de werknemer gestort. Tevens kunnen sollicitanten gebruik maken van een Whats App nummer om zo nog makkelijker te solliciteren.

Door het bieden van tekengeld hoopt Hutten Metaal Staalbouw nieuwe medewerkers aan zich te binden. Waar zit het adertje onder het gras? Dat is er niet. Het is moeilijk om goed personeel te vinden die met hun handen willen werken, daarom is Hutten Metaal Staalbouw deze unieke manier van personeelswerving gestart. De enige twee voorwaarden zijn dat de nieuwe medewerker zes maanden in dienst blijft en de afgelopen twee jaar niet in dienst is geweest bij Hutten Metaal Staalbouw.

Redactie | 04-09-19 | 12:34 | Link
Plaats een reactie