Haprotech tekent als partner van Techport

Lashuis Haprotech

Onlangs heeft Haprotech officieel getekend als partner van Techport. Het netwerk dat zich sterk maakt voor de toekomst van de maak- en onderhoudsindustrie door samen te werken aan een gezonde arbeidsmarkt, een actueel en uitdagend opleidingsaanbod en aan voldoende talent.

Haprotech is partner geworden omdat wij geloven in regionale samenwerking. In de techniek staan we met elkaar voor talrijke uitdagingen op het gebied van personeel, scholing en innovaties. Door met elkaar op te trekken, kennis te delen, en benodigde scholing af te stemmen, heb je een goede, gezonde, gezamenlijke toekomst. Samen zijn we sterker dan alleen.

Redactie | 17-09-20 | 16:36 | Link

Deze bijdrage is opgenomen in demetaal.nl bedrijvengids Sterke Staaltjes. Lees daarin meer over lashuis haprotech.
Plaats een reactie