Meer weten over een technisch onderwerp? Teqlogs!

Teqnow

Teqnow is hét loket binnen Metaalunie waar ondernemers met al hun technische vragen terecht kunnen. Door middel van bijeenkomsten, webinars, nieuwsbrieven, publicaties, etc. worden Teqnow-deelnemers geïnformeerd over de toepassing van (nieuwe) technologieën in een mkb-bedrijf. Sinds kort is er een nieuwe activiteit toegevoegd aan het dienstverleningspakket: de Teqlogs. In een Teqlog (Teqnow-weblog) wordt een technisch onderwerp met een presentatie kort (binnen 15 minuten) en krachtig toegelicht.

De Teqlogs zijn voor iedereen toegankelijk via de Teqnow-website. De eerste tien Teqlogs zijn nu beschikbaar en staan op het speciale Teqnow YouTube-kanaal. Er zijn Teqlogs op het gebied van materialenkennis, zoals over metalen en hun eigenschappen en Teqlogs die staal, roestvaststaal, titaan en titaanlegeringen, aluminium en aluminium-legeringen, magnesium en magnesiumlegeringen en kunststoffen introduceren. Andere Teqlogs zijn gericht op het gebied van productiekennis. Industriële robotuitvoeringen, bramen en ontbramen en een introductie 3D-metaalprinten komen aan bod.

De komende maanden worden regelmatig nieuwe onderwerpen toegevoegd aan de Teqlogs. Teqnow-deelnemers die zelf onderwerpen hebben die ze graag als Teqlog uitgebracht willen zien, kunnen dat melden via info@teqnow.nl, zodat er bekeken kan worden of dat te realiseren is.

Redactie | 27-11-20 | 20:15 | Link
Plaats een reactie