Industrial Automation & Drives 2012 (IAD)

IAD 2012

Industrial Automation & Drives (IAD) is geen beurs, maar een uniek event. De nieuwe uitstraling zorgt voor een nieuwe beleving in een juiste zakelijke sfeer. Op dit event staan de thema’s Energy Saving, Safety en Maintenance centraal. Elk thema heeft een eigen kenniscentrum waar masterclasses, interactieve tentoonstellingen en demonstraties gehouden worden.

Het thema van de eerste editie van Industrial Automation & Drives is ‘Engineering moves’. Zonder engineering staat de industrie stil. Tijdens het evenement maakt u kennis met het verleden, heden en de toekomst van aandrijven en industriële automatisering. Horen, zien, ervaren, het is er allemaal.

Op Industrial Automation & Drives ontmoet u professionals uit de industriële automatisering en aandrijvingen. Het event richt zich primair op de “young engineer” tot 35 jaar. Om een verdiepingsslag te maken staan hieronder de functieprofielen en de branches waaruit het gros van de bezoekers afkomstig is.

Functieprofielen:

 • Inkopers
 • Engineers
 • Service- & Maintenancemedewerkers
 • System architects
 • Programmeurs
 • Management
 • Monteurs

Branches:

 • voedings- en genotsmiddelenindustrie
 • textiel-, kleding- en lederindustrie
 • hout- en papierindustrie, drukkerijen en reproductie
 • aardolie-industrie
 • chemische industrie
 • farmaceutische industrie
 • rubber- en kunststofindustrie
 • overige niet metaalhoudende minerale productenindustrie
 • basismetaal
 • metaalproductenindustrie
 • vervaardiging van computers en van elektronische en optische apparatuur
 • elektrische apparatenindustrie
 • machine- en apparatenindustrie
 • auto-industrie
 • overige transportmiddelenindustrie
 • meubelindustrie
 • overige industrie
 • medische instrumentenindustrie
 • reperatie en instrumentatie

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

2-5 oktober 2012

Redactie | 01-10-12 | 12:15 | Link