Swisstech 2012

Swisstech

In deze economisch moeilijke tijden is het belangrijk om elke kans aan te grijpen en uw sterke punten en een overtuigende aanwezigheid weer te geven. Daartoe nodigen wij u uit om deel te nemen aan de 16e editie van Swisstech. De Swisstech is een tweejaarlijkse, internationale vakbeurs voor de industriële toelevering. Naast de Hannover Messe is de Swisstech de belangrijkste toeleverbeurs in midden Europa. De beurs richt zich met name op mechanische en technische componenten en systeemoplossingen uit metaal en kunststof, toepasbaar in verschillende sectoren.

Door de centrale ligging van de beurs komen er naast bezoekers uit Zwitserland, ook veel bezoekers uit Zuid-Duitsland en Frankrijk.

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

20 - 23 november 2012

Redactie | 01-10-12 | 18:35 | Link