Eerste Algemene Ledenvergadering VG-PMT

Geef je mening

U bent langs deze weg uitgenodigd om de vergadering bij te wonen en waarin o.a. een nieuw bestuur wordt gekozen. Het wordt gewaardeerd indien u zich kandidaat voor het bestuur van onze VG-PMT zou willen stellen. Bovendien ontmoet u op de vergaderingen oude bekenden en voormalige collega’s uit uw branche.

Onze spreker die middag zal zijn prof. dr. C.A. de Lange, senator van de OSF fractie in de Eerste Kamer, over deelname van gepensioneerden aan het bestuur van pensioenfondsen en over de toekomst van pensioenfondsen. Word lid van onze vereniging en laat uw stem en invloed horen (zie inschrijvingsformulier hieronder). Alleen samen staan wij sterk en wordt er rekening gehouden met de belangen van gepensioneerden. Dat is van belang omdat de VG-PMT voordrachten mag doen voor bestuurszetels namens gepensioneerden in het bestuur van pensioenfonds PMT. Wij rekenen op u!

Inschrijven kan via de website van Gepensioneerden van PM.

CategorieDatum

Evenementen (open dag, productpresentatie)

13 november 2013

Redactie | 03-12-12 | 21:29 | Link