Fastener Fair Stuttgart 2013

Fastener Fair

Toonaangevende beurs voor de sluiting en bevestiging industrie. Bevestigingsmiddelen zijn overal: Zonder hen zou onze moderne wereld letterlijk uit elkaar vallen. Van relatief eenvoudige doe-het-schroeven tot de meest geavanceerde complexe verbindingstechnieken.

De toenemende mondialisering van de markten en de wereldwijde beschikbaarheid van hoogwaardige industrie-leidende merken verstaan ​​de sluiting en bevestigingsmateriaal industrie nieuwe uitdagingen. Voortdurende ontwikkeling van nieuwe producten en technologieën met verbeterde precisie en productiviteit zijn even belangrijk als locatie, expertise en een internationaal netwerk. Daarom is Fastener Fair Stuttgart belangrijker dan ooit in zijn rol als een uitstekend marketing platform en een bron van inspiratie voor de industrie.

Alleen hier is de hele sluiting en bevestiging industrie aanwezig: distributeurs, leveranciers, component kopers en andere experts uit de industrie komen om de twee jaar uit alle delen van de wereld om ​​deelgenoot te zijn van het belangrijkste industrie evenement. In 2011 vestigde Fastener Fair Stuttgart zichzelf als de internationale ontmoetingsplaats voor de industrie met 667 exposanten en 8300 vakbezoekers uit 86 landen.

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

26-28 februari 2013

Redactie | 03-12-12 | 20:43 | Link