Industrial LaserEvent 2013

Industrial LaserEvent

Het LaserEvent is een ééndaags symposium dat op de Universiteit Twente wordt gehouden. Op het symposium komen kennisinstellingen, leveranciers en gebruikers samen om informatie uit te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van laser materiaalbewerking.

Op dinsdag 16 april 2013 aanstaande wordt de zesde editie van het Industrial LaserEvent in Enschede georganiseerd. Tijdens dit evenement komen kennisinstellingen, leveranciers en gebruikers samen om informatie uit te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van laser materiaalbewerking. Het zwaartepunt van het Industrial LaserEvent 2013 ligt op de prijs voor het bedrijf dat winst maakt met innovatieve lasertechniek.

Voor 2013 is er een afwisselend lezingenprogramma voor de bezoekers. En uiteraard is er weer veel aandacht en tijd voor labdemo’s, de kennismarkt en voor het netwerken. Bezoekt het Industrial LaserEvent 2013:

  • Op 1 dag de hele markt van lasermateriaalbewerking op 1 locatie;
  • Georganiseerd voor en door de kennisdragers zelf;
  • Compleet overzicht van de hele markt van lasermateriaalbewerking;
  • Inzicht in trends en praktische toepassingen;
  • Netwerken in een prettige omgeving

Het Industrial LaserEvent wordt jaarlijks georganiseerd om zowel (toekomstige) gebruikers, leveranciers en onderzoekers in 1 dag bij te praten over trends in materiaalbewerking met lasers. Het gaat dan om trends in onderzoek, die dus in enkele jaren voor de industrie beschikbaar komt, en trends in de industrie. Het Industrial LaserEvent wordt georganiseerd door Universiteit Twente, M2i, Sns, Lightmotif en het Laser Applicatie Centrum.

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

16 april 2013

Redactie | 03-12-12 | 20:45 | Link