Jong NIL 2013

Jong NIL

Terugblikkend op het succes van de voorgaande Jong NIL dagen, organiseert het Nederlands Instituut voor Lastechniek op 20 november a.s. opnieuw hét lasevenement voor jonge en aanstaande lasprofessionals. Jong NIL zal deze keer plaatsvinden op een unieke en inspirerende locatie: de bekende RDM Campus te Rotterdam, waar in het verleden vele onderzeeërs en zeeschepen zijn gebouwd.

Veelzijdig beroepenveld

Het doel van deze dag is om jonge lasprofessionals en leerlingen uit het vmbo en mbo te enthousiasmeren voor een toekomst in de lastechniek. Door middel van dit evenement wil het NIL de jeugd laten ervaren dat deze branche een veelzijdig beroepenveld te bieden heeft met een mooi toekomstperspectief. Daarom worden ook alle studenten met interesse voor deze branche uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement.

Workshops, demonstraties en ‘lasmarkt’

Ook dit jaar zal er een aansprekend programma worden samengesteld met diverse workshops en demonstraties, zoals het onderwater- en raillassen. Op de ‘lasmarkt’ kunnen de jongeren kennismaken met opleiders, potentiële werkgevers en de nieuwste technieken. Kent u jongeren met belangstelling voor (las)techniek? Breng dan dit evenement bij hen onder de aandacht.

Programma

De complete programmering van dit evenement volgt binnenkort. Om op de hoogte te blijven van dit jongeren evenement bezoekt u de website van het NIL www.nil.nl. Mocht u verdere vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met het NIL via info@nil.nl of bel via 088-4008560.

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

20 november 2013

Redactie | 03-12-12 | 21:35 | Link