Kennismakingsbijeenkomst Aluminium Centrum

Aluminium Centrum

Het Aluminium Centrum te Nieuwegein, dat onder de vleugels van Koninklijke Metaalunie per 1 juli 2013 een nieuwe start heeft gemaakt, organiseert op 9 oktober 2013 in Nieuwegein een kennismakingsbijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst zullen de toekomstvisie en plannen van het Aluminium Centrum ‘nieuwe stijl’ worden toegelicht en kan tevens met het nieuwe management kennis worden gemaakt. Tevens een uitstekende gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje informeel met collega-bedrijven van gedachten te wisselen.

De bijeenkomst wordt gehouden op 9 oktober 2013, Einsteinbaan 1 in Nieuwegein vanaf 16.00 uur tot 19.00 uur. Ga voor verdere informatie en aanmelden naar www.aluminiumcentrum.nl onder Agenda.

CategorieDatum

Evenementen (open dag, productpresentatie)

9 oktober 2013

Redactie | 03-12-12 | 21:13 | Link