MetaalExpo 2013

MetaalExpo

MetaalExpo is dé nieuwe vakbeurs midden in Brabant, het hart van metaalbewerkend Nederland. De beurs vindt plaats van 5 t/m 7 maart 2013 in de Brabanthallen in Den Bosch. Deze beurs is de unieke mogelijkheid om exposanten uit de metaalindustrie te ontmoeten en u te laten informeren over de laatste innovaties op het gebied van metaalbewerking. De focus ligt bij de MetaalExpo op netwerken en kennisoverdracht.

MetaalExpo is een nieuwe vakbeurs van branchevereniging FPT/VIMAG en Techni-Show organisator VNU Exhibitions Europe. De eerste editie vindt plaats van 5 t/m 7 maart 2013 in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Uit onderzoek onder de bezoekers van de Techni-Show is gebleken dat er een grote vraag is naar praktische oplossingen. Oplossingen die ondernemers helpen op om hun bedrijfsprocessen te continueren. De marges staan onder druk in deze economische tijd en klanten leggen de lat steeds hoger. In Nederland moet men flexibel zijn, goede kwaliteit leveren en betrouwbaar. Om dit te realiseren gaat dit ten koste van de winst. Vandaar dat wij voor u de MetaalExpo organiseren.

Deze vakbeurs vindt plaats in Brabant, omdat daar het gros van de metaalbewerkende industrie zich bevindt. Veel metaalbewerkende bedrijven kampen met het feit dat de marges onder druk staan. In tegenstelling tot Duitsland kenmerkt de Nederlandse maakindustrie zich door flexibiliteit en kleine series. Daarom is gekozen voor het centrale thema “winst maken met kleine series”. Op de MetaalExpo laten exposanten zien hoe u winstgevend kunt zijn door gebruik te maken van flexibele automatiseringsoplossingen.

Nationaal Metaal Congres

Ten tijde van de MetaalExpo vindt het Nationaal Metaal Congres plaats. Een congres waar alle lezingen staan in het teken “winst maken met kleine series”. Het is een onafhankelijke congresprogramma met praktische tips en informatie. Het is zo ingezet dat u er direct mee aan de slag kan. Het programma is modulair en lezingen duren een half uur. Eindgebruikers, OEM-‘ers, toeleverancier, advies- en kennispartijen vertellen u hoe zij erin geslaagd zijn om winstgevend te zijn door de productie van kleine series.

Bekijk voor meer informatie de website van MetaalExpo.

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

5-7 maart 2013

Redactie | 03-12-12 | 18:00 | Link