MTMS 2013

MTMS

Scope: Uit een technologiebeurs voor de metaalsector ontstaat een technologiebeurs voor de bewerking en transformatie van meerdere materialen. Alles in één voor een bredere kijk en een breder industrieel publiek

De maakindustrie is de laatste decennia al lang niet meer de klassieke sector waar alleen metaal en staal bewerkt en behandeld wordt. Kunststoffen, metaalvarianten en composieten worden steeds meer bewerkt en verwerkt in complexe eindproducten. Het gebruik van andere materialen vereist andere applicaties en technologieën. Uit de traditionele beurs Metapro, de vroegere beurs voor metaalbewerkingstechnologie, ontspruit dan ook een bredere vakbeurs waar bewerkingstechnologieën voor meerdere materialen aan bod komen.

Op deze manier wordt MTMS 2013 een technologiebeurs voor toeleveranciers en eindklanten uit diverse industriële sectoren (machinebouw, maak- en verpakkingsindustrie, metaal-, kunststoffen- en composietenbewerking, automotive en transport, ….)

Meerdere bewerkingstechnologieën maar ook meer periferie rond de machine. MTMS 2013 brengt naast haar machineshow een groeiend aanbod van rechtstreekse machineperiferie, meer specifiek de handling, picking, automatisering, engineering, CAD/CAM/CAE, de productiesoftware tot en met de directe logistiek, opslag en aanvoer van de werkstukken, tools en halffabricaten die in het kader van flexibel en lean manufacturing steeds meer onder de aandacht komen.

Bekijk voor meer informatie de website van MTMS.

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

20-22 maart 2013

Redactie | 03-12-12 | 18:19 | Link