Nederland Innoveert 2013

Nederland Innoveert

Ben jij een technicus met passie die de lat hoog legt en wil jij een rol spelen in vooraanstaande projecten? Wil jij zorgen dat Nederland een innovatieland blijft? Wil jij het onmogelijke mogelijk maken? Durf jij ingewikkelde vraagstukken op te pakken en bij te dragen aan projecten die de wereld veranderen? Zo ja, dan is Nederland Innoveert iets voor jou!

Nederland Innoveert is een 2-daags techniekevent dat je de mooiste innovaties en droombanen uit eigen land laat zien. Als technische professional, starter of student (HBO/WO) kom je in contact met de ingenieurs achter de innovatieve projecten en ontdek je alles over jouw carrièremogelijkheden op de technische arbeidsmarkt.

Twee dagen lang is er een bomvol en aansprekend programma gepland. Plenair vertellen vooraanstaande ingenieurs het verhaal achter hun droomprojecten, op 100 stands in de ringen van het Evoluon spreek je ingenieurs van bedrijven over hun eigen bijzondere cases. Via kleinschalige workshops en diners kun je nog beter kennismaken met alle cases, bedrijven en aanwezigen.

Aanmelding en deelname is geheel gratis. Schrijf je dus snel in! En wie-weet maak jij als een van de eerste Nederlanders een ruimtereis. Jij hebt namelijk een unieke kans om de aarde vanaf 103 kilometer hoogte te zien! Het enige wat jij hoeft te doen is je kennis te testen en vertellen waarom jij er klaar voor bent om de ruimte in te gaan. Wat kan je winnen? Een ruimtereis van Nederland Innoveert, aangeboden door TRIUS en Winkelman Van Hessen!

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

1-2 februari 2013

Redactie | 03-12-12 | 17:55 | Link