TIV, VILO en SecuVak 2013

TIV

Gedurende drie dagen is TIV Venray (19, 20 en 21 november) hét trefpunt voor de technische industriele branche. Bent u op zoek naar noviteiten in de branche, wilt u uw leveranciers ontmoeten of bent u op zoek naar een product/ dienst waarmee u uw bedrijfsactiviteiten kunt uitbreiden? Dit kan tijdens TIV Venray in een gastvrije en sfeervolle omgeving en onder het genot van een hapje en drankje.

TIV vertegenwoordigt het grootste deel van de beursvloer. Op TIV presenteert zich een breed aanbod aan toeleveranciers voor de gehele technische industriële sector. Exposanten als BEKA Nederland, PECO Select Fasteners, Wilpro, ZEP Industries, Montair, Van Steen en Gemini Electronics hebben afgelopen maand nog besloten deel te nemen aan de vakbeurs. Dit jaar sluiten er ook verrassend veel nieuwe bedrijven aan, zoals Perslucht.EU, Härtha Aldenhoven, Zilvertron en Pehavo.

Daarnaast zal op donderdag 21 november de jaarlijkse lunchbijeenkomst van de Koninklijke Metaalunie weer plaatsvinden. Het thema is financiering en de centrale vraag is; Hoe komen we aan geld voor de dagelijkse bedrijfsvoering, hoe financieren we investeringen, hoe financieren we (eventuele) verliezen? U kunt zich hier voor aanmelden via lunchbijeenkomstTIV@metaalunie.nl

VILO is een geïntegreerd onderdeel van TIV. Doordat veel bedrijven in de technisch industriële branche dagelijks in aanraking komen met verpakkingen, intern transport, logistiek en opslag wordt er voor u als bezoeker een dynamisch platform aangeboden en kunt u zich verheugen op een actueel aanbod van exposanten. Veel bedrijven die zich ook in Hardenberg presenteerden trekken hun deelname nu door naar Venray, zoals UniCarriers, Savas seatings en Jungheinrich. Deze laatste presenteert in Venray hun Profishop.

Op de beursvloer van TIV treft u ook het SecuVak Plein. Hier kunt u zich laten informeren omtrent diensten, producten en technieken om uw bedrijf te laten beveiligen. In een veilige werkomgeving kunt u als organisatie uw bedrijfscontinuïteit waarborgen, zodat u de markt optimaal kunt blijven benaderen. Op dit plein treft u bedrijven zoals Securitas, Ajax Chubb Varel, Intergarde, MPL Beveiliging, BetaGuard, Ecos Systems, FR Security etc. Tevens vindt er een kennisprogramma plaats rondom actuele onderwerpen zoals; Live View, cybercriminaliteit en proactief beveiligen. Deze sessies zijn kosteloos bij te wonen, wel dient u zich hiervoor aan te melden via www.evenementenhal.nl

Bent u ook enthousiast over een bezoek aan TIV,VILO en SecuVak? De beursvloer is van 19 tot en met 21 november geopend van 13.00 uur tot 21.00 uur en met één entreebewijs bezoekt u het gehele aanbod.

Vraag uw gratis entreebewijzen aan via de website: www.evenementenhal.nl/venray

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

19-21 november 2013

Redactie | 03-12-12 | 21:31 | Link