Tools & Tools PE 2013

Tools and Tools

Het vernieuwde Tools&Tools-concept slaat duidelijk aan. De beurs start met twee dealerdagen op donderdag en vrijdag. Overzichtelijke beursvloer, volledig marktoverzicht en enkel gereedschappen voor de vakman verkrijgbaar in de handel: de troeven van het concept voor Tools&Tools Professional Equipment.

TOOLS&TOOLS Professional Equipment is een initiatief van IMCOBEL de Belgische Federatie van Invoerders en Fabrieksagenten van Gereedschap, aangesloten bij FEDERAUTO.

Van 24 tot 28 januari 2013 vindt in Brussels Kart Expo (Groot-Bijgaarden) de 5de editie van TOOLS&TOOLS plaats.

TOOLS&TOOLS groepeert alle merken onder 1 dak uit de gereedschapswereld: van bekende merken tot minder bekende namen: 85 gemotiveerde exposanten met meer dan 350 merken tonen er hun volledige gamma gereedschappen: gaande van fijn handgereedschap voor precisiewerk tot pneumatische of elektrische tools. Nieuwe technieken en gereedschappen worden er voor de eerste maal getoond.

Kom het zelf ontdekken op Tools & Tools!

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

24-28 januari 2013

Redactie | 03-12-12 | 17:52 | Link