USETEC 2013

USETEC

Van 22 tot 24 April 2013 vindt weer de USETEC plaats in de Messe van Keulen. Op deze Wereldtentoonstelling voor tweedehands technologie zullen ongeveer 400 exposanten hun aanbod tonen bestaande uit gebruikte industriële machines en materieel. De organisatoren Hess GmbH en Koelnmesse, verwachten dit jaar een groot aantal bezoekers uit meer dan 100 landen, voornamelijk uit de opkomende markten. Dit hangt onder andere samen met de economisch groei in Oost-Europese landen zoals Rusland, Oekraïne en Wit-Rusland.

Daarnaast is in veel regio’s van Afrika is een krachtige economische opleving waar te nemen. Dankzij deze ontwikkeling hebben diverse delegaties uit het Afrikaanse continent hun komst naar USETEC 2013 aangekondigd. “Uit Nigeria, wordt bijvoorbeeld, een zware 44-koppige delegatie bestaande uit onder andere ministers, een gouverneur en meerdere bewindspersonen van regionale regeringen verwacht “, zegt organisator Florian Hess. “Ook in andere Afrikaanse landen als Tanzania, Congo en Ethiopië is men buitengewoon in onze beurs geïnteresseerd.”

  • Grote vraag uit opkomende economieën
  • Veel bezoekers uit Oost-Europa, Afrika en Azië
  • Vakmensen uit meer dan 100 landen verwacht
  • Ruim 400 exposanten bieden machines voor uiteenlopende industriële sectoren aan
  • Volgtijdelijkheid met BAUMA creëert extra synergie

De USETEC 2013 begint 1 dag na afloop van de beurs Bauma in München. Zij vindt van maandag 22 tot woensdag 24 april 2013 in hal zes van het beurscomplex in Keulen, plaats. Het aanbod van de USETEC omvat gebruikte machines en technisch materieel voor alle mogelijke industriële toepassingen. Voor nadere informatie zie www.USETEC.com

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

22-24 april 2013

Redactie | 03-12-12 | 20:46 | Link