ESEF 2014

ESEF

Innoveren en samenwerken, daar draait het om bij ESEF. Nieuwe materialen, componenten en toepassingen worden gepresenteerd, flexibele oplossingen en technieken worden getoond en waardevolle contacten worden gelegd. ESEF is hét event op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Eens per twee jaar komen OEM-bedrijven, productontwikkelaars en inkopers naar ESEF toe om zich te laten inspireren door de actuele ontwikkelingen, (nieuwe) contacten te leggen, kennis te delen en investeringen te doen. ESEF 2014 wordt gehouden in hal 1 t/m 3 van Jaarbeurs Utrecht.

Gelijktijdig vindt ook Techni-Show plaats. De Techni-Show is veruit de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, toebehoren en hulpmiddelen. De combinatie van ESEF en Techni-Show biedt alle mogelijkheden voor de productiesector onder één dak.

Voor meer informatie over toegang verwijzen wij u naar de website.

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

11-14 maart 2014

Redactie | 12-01-14 | 13:55 | Link