Metrology middag 2014

Metrology middag

Graag nodigt Hexagon Metrology u uit voor de eerste “Metrology middag” in Nederland. We bieden u een interessante middag met een feestelijk tintje. Onze partner en gastheer voor deze middag, Ingenieursbureau Coenradie, bestaat dit jaar namelijk 25 jaar. Als onderdeel van het programma zullen zij ook hun unieke Leitz Reference HP machine demonstreren. Er zijn in Nederland nauwelijks nauwkeurigere machines voor handen, waarvan u zo – op afspraak – gebruik kunt maken. Coenradie (25 jaar meetoplossingen van Groot naar Klein) kan voor u programmeren in PC-DMIS of Quindos, maar u mag ook uw eigen meetprogramma meebrengen.

Indien u een onafhankelijk meetrapport nodig heeft voor een van uw werkstukken, dan kan Coenradie dit voor u verzorgen. Binnenkort wellicht ook met een certificaat van herleidbaarheid, zoals dat eerder alleen mogelijk was bij een zeer beperkt aantal grotere organisaties. Ingenieursbureau Coenradie is een snelle, flexibele maar zeer betrouwbare partner, die al ruim 25 jaar bewezen heeft voor de grootste en bekendste bedrijven van Nederland te werken aan een zeer divers scala van projecten.

Als u geïnteresseerd bent in CMM’s (Coördinaten Meetmachines) en meetwerkoplossingen van ongekende nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, dan mag u deze middag niet missen.

Locatie:Ingenieursbureau Coenradie, Moorland 8, 5688 GA OIRSCHOT, Nederland

Interesse? Registreer hier.

CategorieDatum

Evenementen (open dag, productpresentatie)

17 april 2014

Redactie | 12-01-14 | 14:31 | Link