RapidPro Industrial 2014

Rapid Pro

De industrie kan zijn hart ophalen op RapidPro Industrial 2014. Of de bezoeker van deze vakbeurs nu komt voor state-of-the-art kennis of onderzoek doet voor een investering, de vertrouwde combinatie van beursvloer met congres biedt voor ieder wat wils.

Van de exposanten die zich nu al hebben aangemeld is bekend dat zij garant staan voor een totaalaanbod van hoogwaardige apparatuur, grondstoffen, software en diensten. Zo zijn er industriƫle additive manufacturing machines en is er professionele apparatuur voor scannen, meten en digitaliseren. Zowel metaal, kunststof als technisch keramiek wordt hierbij belicht. De verschillende kennisinstellingen presenteren hun ontwikkelingen. Productontwikkelaars en hightech dienstverleners bieden hun diensten in product- en prototypeontwikkeling aan.

Voor wat betreft het congresprogramma van RapidPro: dit is stevig en internationaal. Hierbij zal natuurlijk aandacht zijn voor bekende segmenten zoals medisch en dentaal, maar ook voor sectoren zoals automotive, luchtvaart, architectuur, juwelen en machinebouw.

Bovendien zijn er lezingen die een totaaloverzicht geven van de verschillende Europese projecten die momenteel lopen of recentelijk zijn afgerond.

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

26-27 februari 2014

Redactie | 12-01-14 | 13:50 | Link