Roestvast Staaldagen 2014

Roestvast staaldagen

Op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 mei 2014 vindt de tweede editie van Roestvast Staaldagen plaats. Met Roestvast Staaldagen creƫert Evenementenhal Gorinchem een platform voor bedrijven en relaties die zich blijven ontwikkelen op het gebied van roestvaste metalen. Deze vakbeurs is een afspiegeling van de markt en biedt daarom volop de gelegenheid om uw organisatie onder de aandacht te brengen, te netwerken en nieuwe producten en technieken te tonen.

Aluminium is als metaalsoort niet meer weg te denken uit de markt, gezien de vele toepassingsmogelijkheden en door het feit dat aluminium recyclebaar is. Roestvast Staaldagen wordt in 2014 dan ook uitgebreid met de Aluminium Arena. Deze Arena is speciaal ingericht voor de aluminiumbranche. Een mooie reeks van aluminiumbedrijven krijgt hiermee dan ook de ruimte om de aluminiumbranche van Nederland en Belgiƫ te vertegenwoordigen tijdens Roestvast Staaldagen 2014. Bekijk de website voor meer informatie.

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

20-22 mei 2014

Redactie | 12-01-14 | 14:33 | Link