Workshop: Hoe maak je FANS van jouw medewerkers?

Energy flows when attention goes

Leer in 3 stappen hoe je moeiteloos moeilijke medewerkers meekrijgt!

In ieder familiebedrijf komt weerstand voor, daar is op zich niets geks aan. Sterker nog, weerstand kan juist heel effectief zijn. Weerstand is een signaal en een teken van energie. En energie is beweging, maar … zo voelt het vaak niet.

Veel opvolgers in het familiebedrijf weten niet goed hoe ze met weerstand om moeten gaan. Ze zien weerstand van medewerkers en familieleden als tegenwerking en gedoe. Ze ondernemen geen actie, komen daardoor niet verder en laten het potentieel van hun medewerkers (en daarmee hun bedrijf) liggen.

Dat is jammer. Hierdoor krijg je namelijk niet het bedrijf dat je voor ogen hebt én leidt je niet het leven dat je wilt. Het niet aangaan van de weerstand is het verschil tussen falen en succes hebben.

Hoe ga jij zelf met weerstand om? Stel jij gesprekken met lastige medewerkers en klanten ook uit? Ga jij hardnekkig overtuigen als mensen niet mee willen of niet naar je luisteren? Heb jij een aparte functie om moeilijke medewerkers heen gebouwd?

Loop je ook tegen weerstand op én wil je gewoon beter worden in het meekrijgen van mensen zonder dat het je veel tijd en energie kost? Wil jij echt moeiteloos FANS van jou en jouw familiebedrijf maken, zodat je medewerkers weer gaan vlammen en voor de wagen gaan lopen?

Neem dan deel aan onze workshop “Hoe maak je FANS van jouw medewerkers?” op donderdag 26 november 2015 van 17.30 tot 20.00 uur in Burggolf Hotel Purmerend. Meld je NU aan!

Investering

De investering voor deze avond bedraagt € 59,- per persoon, excl. BTW. De investering is inclusief een praktische reader met tips en adviezen, broodjes en catering.

Vroegboekkorting

Indien je je vóór 20 november 2015 inschrijft, betaal je slechts € 29,- per persoon excl. BTW. Elke tweede persoon uit hetzelfde familiebedrijf ontvangt 10% korting.

Resultaat van de workshop:

  • Je ontdekt hoe je het vuur in je medewerkers weer kunt ontsteken.
   Je leert waar weerstand voor dient en hoe je het effectiever, sneller en beter kunt benutten.
   Je krijgt inspiratie over hoe je met meer gemak meer draagvlak krijgt voor jouw plannen en ambities.
   En je weet ook wanneer het juist heel effectief kan zijn om weerstand op te roepen.
 • Schrijf je NU in voor de workshop Hoe maak je FANS van jouw medewerkers?, het aantal plaatsen is beperkt! We ontmoeten je graag!

  CategorieDatum

  Cursussen & Workshops

  26 november 2015

  Redactie | 17-11-15 | 18:18 | Link