Engineering Materials GO 2016

Engineering Materials GO

Engineering Materials is het platform waar contacten worden gelegd en informatie wordt gedeeld op gebied van grondstoffen en materialen, de be- en verwerking ervan en de verschillende toepassingsmogelijkheden.

De Nederlandse maakindustrie ontwerpt en ontwikkelt volop innovatieve producten. Het gebruik van de juiste grondstoffen en materialen maken het verschil in het slagen van het eindproduct. Engineering Materials is het platform waar contacten worden gelegd en informatie wordt gedeeld op gebied van grondstoffen en materialen, de be- en verwerking ervan en de verschillende toepassingsmogelijkheden. Engineers en productontwikkelaars staan voor grote uitdagingen; van idee tot het eindproduct. Helpt u hen verder? Presenteer uw bedrijf, producten en passende oplossingen tijdens de drie beursdagen. Bekijk de website van Engineering Materials GO!

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

6-8 december 2016

Redactie | 28-12-15 | 13:12 | Link