Hannover Messe 2016; Nederlands paviljoen

Hannover Messe

Van 25 t/m 29 april 2016 vindt de Hannover Messe Plaats, de grootse industriële beurs ter wereld. Met de Verenigde Staten als partnerland belooft deze beurs in 2016 extra aantrekkelijk te worden voor bedrijven die actief zijn in de industriële toelevering en die hun focus op de export willen vergroten.

Aan de beurs nemen gemiddeld 6.550 exposanten deel uit meer dan 60 landen. Jaarlijks ontvangt de Hannover Messe ongeveer 220.000 bezoekers uit meer dan 90 landen, waardoor deze beurs ondernemers een uitstekende kans kan bieden om hun producten en diensten onder de aandacht te brengen van een enorme groep buitenlandse afnemers.

Voor individuele bedrijven vergt de voorbereiding van en deelname aan buitenlandse beurzen vaak grote inspanningen.. Evenals in de voorgaande jaren zullen ook in 2016 Brainport Industries, Holland Innovative, Koninklijke Metaalunie, Mikrocentrum en Nevat, Hannover Consultancy, en de ministeries van Economische- en Buitenlandse zaken samenwerken om een grote Nederlandse presentatie in te richten.

Bekijk de website van het Dutch Industrial Supply Pavilion voor meer informatie.
CategorieDatum

Beurzen & Congressen

25-29 april 2016

Redactie | 28-12-15 | 13:02 | Link