NEW Industries 2016

new industries

NEW Industries biedt een podium waar vooruitstrevende organisaties elkaar ontmoeten om toepassingen van innovatieve technologieën te bespreken.

Mechanisering, digitalisering en automatisering binnen de technische industrie zijn van essentieel belang om de Nederlandse concurrentiepositie te waarborgen. NEW Industries biedt een podium waar vooruitstrevende organisaties elkaar ontmoeten om toepassingen van innovatieve technologieën te bespreken. Thema’s als 3D-printen, robotica, sensoring en flexibele, vraaggestuurde productie worden tegen het licht gehouden. Laat u bijpraten tijdens drie beursdagen vol inspirerende exposanten, sprekers, workshops en demonstraties.

Bekijk de sfeerimpressie van afgelopen editie

Bekijk de site voor meer informatie over NEW Industries.

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

6-8 december 2016

Redactie | 28-12-15 | 13:44 | Link