TechniShow 2016

TechniShow

De TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. De TechniShow presenteert u het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Benelux. Hier vindt u innovaties, demo’s, presentaties, workshops en themaroutes. Uw beursbezoek van 15 – 18 maart is gratis.

Er valt veel te doen en te beleven op de TechniShow. Het Expositieprogramma bestaat uit diverse onderdelen met dit jaar extra focus op Smart Industry, 3D Printing, Advanced Engineering en nog veel meer.

Bekijk de site voor alle informatie rondom de TechniShow.

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

15-18 maart 2016

Redactie | 28-12-15 | 12:58 | Link