Techconn 2017

Techconn - podium voor techniek

Op Techconn ontmoeten ondernemers en opdrachtgevers uit de innovatieve maakindustrie elkaar. Ze krijgen alle mogelijkheden om zich te concentreren op het uitwisselen van ideeën, concepten, kansen en mogelijkheden. Het concept van Techconn kenmerkt zich door concentratie op wat er echt toe doet: kwalitatief goede contacten en inhoudelijk interessante netwerken.

Kansrijke netwerken Ondernemers, onderwijs en overheid;

zij kunnen met elkaar zorgen voor een klimaat waarin innovatie de ruimte krijgt en de maakindustrie zich kan ontwikkelen. Techconn faciliteert het contact tussen die drie partners. Aan het eind van de beursdag organiseren we daarom een ‘walking diner’ voor standhouders. Zodat deelnemers ook met elkaar in gesprek raken en niet alleen met de bezoekers van hun stand.

Nauwelijks voorbereiding; direct zaken doen

Presentatie is van belang, maar in een no nonsens sector als de maakindustrie gaat het uiteindelijk om de inhoud. Techconn biedt een concept waarbij standhouders nauwelijks tijd hoeven te investeren in hun presentatie. Deelnemers krijgen de beschikking over een compleet gebruiksklare ruimte met een eigen uitstraling. Een unieke achterwand voor iedere deelnemer wordt door de organisatie verzorgd op basis van aangeleverd beeldmateriaal en tekst. Statafels met barkrukken staan al klaar. Standhouders stallen bij aankomst hun documentatiemateriaal uit, plaatsen eventueel de meegebrachte usb stick met foto’s/video in de flatscreen en zijn, binnen enkele minuten, gereed om bezoekers te woord te staan.

Techconn is gratis toegankelijk, maar bezoekers moeten zich wel eerst registreren.

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

15 juni 2017

Redactie | 12-06-17 | 12:41 | Link