Familiebedrijven Event 2018

Familiebedrijven Event

Hét familiebedrijven Event heeft dit jaar als thema ‘Verandering & Innovatie, een must voor de nieuwe generatie?! Het is een uitdaging voor de nieuwe generatie in het familiebedrijf om na opvolging het bedrijf een nieuwe swung te geven. Hoe verander je een familiebedrijf met lange historie in een eigentijds flexibel bedrijf die zich steeds weet aan te passen aan de omstandigheden.

Leer hét geheim van familiebedrijven die deze stap gezet hebben! Hoor van verschillende familiebedrijven op het podium hoe zij veranderingen en innovatie op hun eigen en soms orthodoxe wijze hebben doorgevoerd.

Vernieuwing & innovatie, een must voor de nieuwe generatie?!
Hoe maak je jullie familiebedrijf toekomstproof?

Hét familiebedrijven Event heeft dit jaar als thema ‘Verandering & Innovatie, een must voor de nieuwe generatie?!

Maarten Bouwhuis (presentator van o.a. het BNR programma “De Opvolgers”) interviewt een aantal opvolgers en overdragers over de successen en valkuilen in het proces van innovatie en vernieuwing. Dit levert u ongetwijfeld nieuwe inzichten en inspiratie op waar u direct resultaat mee kunt boeken in uw bedrijf. Na het plenaire gedeelte, gaat u samen met andere ondernemers aan de slag met een aantal businesscases uit de praktijk en kunt u vooral leren van elkaar, er is ruimte voor discussie en uw vragen.

Spreker van het event is Jos Burgers, naast succesvol auteur van diverse management boeken, is hij een veel gevraagd spreker die met zijn humor en enthousiasme kan confronteren! Hij laat u echt anders kijken naar uw bedrijf en bedrijfsmodel, waardoor u aan het denken wordt gezet. Waar kiest u voor met uw business? Wat is uw strategie? U gaat gegarandeerd naar huis met hernieuwde energie en een andere invalshoek.

Bekijk de website voor meer informatie.

CategorieDatum

Evenementen (open dag, productpresentatie)

5 april 2018

Redactie | 07-07-17 | 09:22 | Link