Materials 2018

Materials

Materialen zijn de bouwstenen van alles om ons heen. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar waar zijn onze auto’s, machines en gebouwen zonder een goede, sterke basis? Bijna vergeten we hoe bijzonder materialen zijn en welke uitdagingen het keuze, creatie- en productieproces met zich mee brengt. Om maar niet te spreken over ontwikkelingen en innovaties.

Op 30 en 31 mei 2018 vindt de zesde editie van Materials, vakbeurs en congres, plaats in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Tijdens deze twee dagen is Materials hét grootste trefpunt voor (niet-)materiaalkundigen en presenteren we een all-in concept gebaseerd op dé vier bouwstenen voor oplossingen bij materiaaluitdagingen:

  • (Nieuwe) materialen
  • Materiaalanalyse
  • Oppervlaktetechnieken
  • Verbindingstechnieken

Materials verbindt wetenschap met praktijk

Met meer dan 80 exposanten en een uitgebreid kennisprogramma slaat vakbeurs Materials een brug tussen wetenschap en concrete toepassing. Laat u inspireren in onze Experience area’s door live demo’s in het Analyse Paviljoen, ontdek nieuwe materialen in het Innovatieve Materialen Paviljoenen maak kennis met de laatste technieken in de Verbindingstentoonstelling.

Deelnemen aan Materials 2018

Deelnemen aan Materials 2018 betekent dat u uw innovaties, producten en merk presenteert aan een zeer gericht publiek, namelijk: engineers, productontwikkelaars, R&D managers/medewerkers, ontwerpers en constructeurs met een hoge interesse in (nieuwe) materialen, materiaalanalyse, oppervlaktetechniek en/of verbindingstechnieken. Als exposant heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan stand- en presentatiemogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een inbegrepen productpresentatie op een van de vier paviljoens. Ook heeft u de mogelijkheid uw kennis te delen in het congresprogramma.

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

30-31 mei 2018

Redactie | 07-07-17 | 09:28 | Link