Maintenance NEXT 2019

Maintenance Next

Maintenance NEXT is op 9, 10 en 11 april 2019 de belangrijkste ontmoetingsplaats van de Benelux voor iedereen die te maken heeft met industrieel onderhoud. Of u nou opdrachtgever, overheid, contractor of leverancier bent. Met ruim 300 exposanten en meer dan 12.000 bezoekers is het tegelijkertijd het belangrijkste platform om kennis en innovaties te delen.

Waarom uw bedrijf niet mag ontbreken:

  • Professioneel platform voor professionals
  • Optimale zichtbaarheid, kwalitatief contact en maximaal bereik voor exposanten
  • Complementair aanbod van kennis en kunde
  • Verrijking, beleving en verdieping

De safety zone

De Nederlandse industrie is een van de belangrijkste werkgevers van ons land en de motor achter de export. Maar het is ook een sector met een hoog risico: gevaarlijke stoffen, veel impact op de omgeving en gebonden aan strikte regelgeving. Veilig en gezond werken zijn in deze sector topprioriteit en daarom wordt er tijdens Maintenance NEXT een safety zone ingericht voor exposanten die een bijdrage leveren aan een veilige industriële werkomgeving.

Bekijk de website voor meer informatie.

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

9-11 april 2019

Redactie | 17-02-19 | 17:37 | Link