TIV Hardenberg 2019

TIV

TIV is inmiddels uitgegroeid tot het centrum van de slimme maakindustrie in Noord- en Oost-Nederland.

Presenteer uw aanbod in drie dagen tijd aan allerlei sectoren binnen de maakindustrie. TIV vindt plaats op 17, 18 en 19 september 2019 in Evenementenhal Hardenberg. Het vakevent is hét jaarlijkse moment waar zowel de eindbeslisser als eindgebruiker van maakbedrijven uit de regio samenkomen. De combinatie van netwerken met (nieuwe) leveranciers en het opdoen van kennis over nieuwe producten en diensten en brancheontwikkelingen heeft een sterke aantrekkingskracht voor een bezoek. Bezoekende maakbedrijventreffen allerlei type (toe)leveranciers, van materialen tot automatisering en van machines tot PLM-software. U kunt zich als schakel in de productieketen presenteren!

CategorieDatum

Beurzen & Congressen

17-19 september 2019

Redactie | 18-02-19 | 19:20 | Link