B&G Hekwerk

B&G

B&G Hekwerk is een toonaangevende speler in de markt van hekwerk en geïntegreerde beveiligingsoplossingen. Vanuit het hoofdkantoor in Best werken we voor uiteenlopende opdrachtgevers. Naast advisering en verkoop is ook de moderne productiefaciliteit hier gevestigd. Bij onze activiteiten kunnen we terugvallen op vele tientallen jaren ervaring, die teruggaat tot 1963. B&G Hekwerk draagt actief bij aan de invulling van de behoefte aan veiligheid door het juiste evenwicht te creëren tussen bereikbaar en gesloten. Bereikbaar waar gastvrijheid gewenst is. Gesloten waar bescherming van vitale processen noodzakelijk is.

Redactie | 03-06-13 | 10:00 | Link

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl
Sterke Staaltjes?

Lees hoe...

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl

Metaalbedrijven hebben heel wat te bieden, maar laten dat niet altijd even goed zien. Met het onderdeel Sterke Staaltjes, de bedrijvengids op demetaal.nl, geven we de buitenwereld een kijkje in de metaalverwerkende industrie en ondersteunen zo tegelijkertijd de profilering van deze organisaties.

Metaalbedrijven kunnen zich kosteloos inschrijven. En hun profiel voorzien van persberichten, vacatures en video's. Samen vormen ze voor bezoekers een waar mozaïek van sterke staaltjes uit de metaal.

Enkele voordelen: geen kosten, positieve profilering, verwijzing naar uw site en sociale media.

Overtuigd? U kunt zich hier inschrijven. ×