Den Houdijker Metaalhandel en Sloopwerken

Den Houdijker

Voor het slopen van een badkamer, keuken of complete woning bent u bij Den Houdijker aan het juiste adres. Tevens kunnen wij dankzij onze metaalhandel de metalen die uit de sloop komen aanbieden voor recycling.

Sinds april 2014 zijn wij in het bezit van een weegbrug met een weeggewicht van maximaal 60 ton. Hiermee kunnen wij u snel en vakkundig verder helpen. U rijdt eenvoudig met uw auto of vrachtwagen de weegbrug op, de spullen worden hierna in de juiste container geplaatst, u rijdt opnieuw de weegbrug op en zo zal het juiste gewicht voor uw geleverde producten berekend worden. U ontvangt vervolgens van ons een factuur waarop vermeld staat wat u bij ons ingeleverd heeft. De prijs wordt bij ons berekend via de actuele dagprijs.

Oud ijzer inleveren milieuvriendelijk?

Grondstoffen worden steeds schaarser terwijl de vraag hiernaar net zo groot blijft of zelfs groter wordt. Het is daarom belangrijk dat we steeds meer gaan recyclen om zo het milieu te sparen en het tekort aan grondstoffen tegen te gaan. Heel bekend is natuurlijk het inleveren van papier en plastic zodat dit hergebruikt kan worden maar ook door oud ijzer in te leveren werkt u mee aan een beter milieu. Zo worden oude computerkasten helemaal uit elkaar gehaald en wordt elk onderdeel apart gerecycled. Maar ook voor uw portemonnee is het inleveren van uw oud ijzer gunstig aangezien wij u een scherpe vergoeding geven.

Redactie | 24-09-15 | 19:46 | Link

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl
Sterke Staaltjes?

Lees hoe...

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl

Metaalbedrijven hebben heel wat te bieden, maar laten dat niet altijd even goed zien. Met het onderdeel Sterke Staaltjes, de bedrijvengids op demetaal.nl, geven we de buitenwereld een kijkje in de metaalverwerkende industrie en ondersteunen zo tegelijkertijd de profilering van deze organisaties.

Metaalbedrijven kunnen zich kosteloos inschrijven. En hun profiel voorzien van persberichten, vacatures en video's. Samen vormen ze voor bezoekers een waar mozaïek van sterke staaltjes uit de metaal.

Enkele voordelen: geen kosten, positieve profilering, verwijzing naar uw site en sociale media.

Overtuigd? U kunt zich hier inschrijven. ×