DYMATO B.V.

DYMATO

Dymato is leverancier van CNC draaimachines en bewerkingscentra. Ons deskundig team draagt zorg voor advies, verkoop, installatie, service en opleiding. Persoonlijk contact staat bij ons voorop.

Wij leveren machines van de volgende fabrikanten: HYUNDAI-WIA – Draaimachines en bewerkingscentra, HANDTMANN – Portaalfreesmachines, HANWHA – Langdraaimachines, GURUTZPE – Vlakbeddraaimachines, MITSUBISHI – Vonkerodeermachines, RÖDERS – HSC bewerkingscentra, HEGENSCHEIDT – Draaimachines voor de spoorwegindustrie.

Redactie | 05-05-17 | 18:12 | Link

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl
Sterke Staaltjes?

Lees hoe...

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl

Metaalbedrijven hebben heel wat te bieden, maar laten dat niet altijd even goed zien. Met het onderdeel Sterke Staaltjes, de bedrijvengids op demetaal.nl, geven we de buitenwereld een kijkje in de metaalverwerkende industrie en ondersteunen zo tegelijkertijd de profilering van deze organisaties.

Metaalbedrijven kunnen zich kosteloos inschrijven. En hun profiel voorzien van persberichten, vacatures en video's. Samen vormen ze voor bezoekers een waar mozaïek van sterke staaltjes uit de metaal.

Enkele voordelen: geen kosten, positieve profilering, verwijzing naar uw site en sociale media.

Overtuigd? U kunt zich hier inschrijven. ×