Gelmo

Gelmo

Gelmo Hekwerk & Poorten is de specialist, voor zowel Industrieel, Speciaal als Sier hekwerk. Gelmo BV is het juiste adres voor passende oplossingen voor uw projecten.

Gelmo schetst, ontwerpt en plaatst hekwerken en toegangspoorten die passen bij uw project ( Bedrijfsterrein / Pand, Huis, Tuin of terrein ). Voor zowel de standaard als speciale oplossingen én tegen de juiste prijs.

Alle disciplines in eigen huis! Eigen engineering, vakkundige productie en deskundige montage van het hek of de poort, dat is wel zo makkelijk voor de klant.

Redactie | 18-02-16 | 20:08 | Link

Recente bijdragen

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl
Sterke Staaltjes?

Lees hoe...

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl

Metaalbedrijven hebben heel wat te bieden, maar laten dat niet altijd even goed zien. Met het onderdeel Sterke Staaltjes, de bedrijvengids op demetaal.nl, geven we de buitenwereld een kijkje in de metaalverwerkende industrie en ondersteunen zo tegelijkertijd de profilering van deze organisaties.

Metaalbedrijven kunnen zich kosteloos inschrijven. En hun profiel voorzien van persberichten, vacatures en video's. Samen vormen ze voor bezoekers een waar mozaïek van sterke staaltjes uit de metaal.

Enkele voordelen: geen kosten, positieve profilering, verwijzing naar uw site en sociale media.

Overtuigd? U kunt zich hier inschrijven. ×