Hembrug Machine Tools

Hembrug Machine Tools

Hembrug Machine Tools is al sinds de jaren zestig gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en verkopen van hydrostatisch gelagerde ultra precisie draaimachines voor het extreem nauwkeurig finishdraaien van gehard staal met CBN gereedschappen of non ferro metalen met diamant gereedschappen. Met de Mikroturn machines levert Hembrug wereldwijd turn-key systemen waarbij het nauwkeurige finish harddraaiproces centraal staat.

Het hart van die technische oplossing wordt gevormd door zelf ontwikkelde, uiterst stabiele hydrostatische draaimachines, eventueel aangevuld met automatische laad-/losinstallaties en post process meetapparatuur. Met Hembrug ultra precisie draaimachines is het mogelijk gehard stalen componenten (tot 68 HrC) proceszeker in serie te draaien binnen een < 2 µm maatnauwkeurigheid en oppervlaktenauwkeurigheid van (Ra) 0.1 – 0.4 µm.

De Mikroturn machines worden wereldwijd geleverd aan verschillende industrieën zoals de lagerindustrie, de automobielindustrie, de matrijzenbouw, in de fabricage van hydraulische en pneumatische schakelapparatuur, de machinebouw en de optische industrie.

Redactie | 15-08-14 | 08:32 | Link

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl
Sterke Staaltjes?

Lees hoe...

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl

Metaalbedrijven hebben heel wat te bieden, maar laten dat niet altijd even goed zien. Met het onderdeel Sterke Staaltjes, de bedrijvengids op demetaal.nl, geven we de buitenwereld een kijkje in de metaalverwerkende industrie en ondersteunen zo tegelijkertijd de profilering van deze organisaties.

Metaalbedrijven kunnen zich kosteloos inschrijven. En hun profiel voorzien van persberichten, vacatures en video's. Samen vormen ze voor bezoekers een waar mozaïek van sterke staaltjes uit de metaal.

Enkele voordelen: geen kosten, positieve profilering, verwijzing naar uw site en sociale media.

Overtuigd? U kunt zich hier inschrijven. ×