Hutten Metaal Staalbouw

Hutten Metaal

Hutten Metaal Staalbouw, opgericht in 1974, is een familiebedrijf gespecialiseerd in complexe staalbouwconstructies. Vanuit onze standplaats in Hardenberg beschikken wij over een productiecapaciteit van 10.000 ton staal per jaar en een productieoppervlak van 11.000 m².

Klant centraal

Wij stellen onze klant centraal. Wij denken met u mee vanaf de eerste kennismaking en zoeken naar innovatieve, ‘slimme’ oplossingen die voor u het meest prijsgunstig zijn. Ontzorgen is voor ons overleggen. Dus zorgen we voor korte lijnen en vaste aanspreekpartners tijdens een project. Wij doen wat we beloven en begrijpen wat nodig is om uw project tot een goed einde te brengen.

Kwaliteit

Wij zijn ons er van bewust dat ieder product vraagt om kwaliteit. Naast onze jarenlange ervaring, zijn we gecertificeerd volgens de geldende normen NEN-EN 1090, ISO-9001, ISO-14001 en VCA**. Alle certificaten vindt u op deze site. Met ons werkt u dus volgens de wet.

Medewerkers

Wij weten al lang dat onze medewerkers het kapitaal van onze onderneming vormen. Opleiding en training zorgen er daarnaast voor dat we hun kennis en vaardigheden optimaal kunnen inzetten.

Redactie | 04-09-19 | 12:30 | Link

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl
Sterke Staaltjes?

Lees hoe...

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl

Metaalbedrijven hebben heel wat te bieden, maar laten dat niet altijd even goed zien. Met het onderdeel Sterke Staaltjes, de bedrijvengids op demetaal.nl, geven we de buitenwereld een kijkje in de metaalverwerkende industrie en ondersteunen zo tegelijkertijd de profilering van deze organisaties.

Metaalbedrijven kunnen zich kosteloos inschrijven. En hun profiel voorzien van persberichten, vacatures en video's. Samen vormen ze voor bezoekers een waar mozaïek van sterke staaltjes uit de metaal.

Enkele voordelen: geen kosten, positieve profilering, verwijzing naar uw site en sociale media.

Overtuigd? U kunt zich hier inschrijven. ×