Laspartners Multiweld BV

Laspartners-Multiweld

Laspartner Multiweld BV is de specialist van lassend Nederland en België. Met zes vestigingen in Nederland en één vestiging in België zijn wij in staat om de markt lokaal en regionaal snel te bedienen.

Laspartners Multiweld BV is toeleverancier van lastechnische producten en biedt u een totaalpakket aan producten en diensten. Wij zijn uw partner voor verkoop, verhuur, service, advisering, opleiding en certificering. Tevens produceert Laspartners Multiweld BV een aantal producten onder het eigen label Mulax.

Redactie | 24-02-15 | 19:04 | Link

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl
Sterke Staaltjes?

Lees hoe...

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl

Metaalbedrijven hebben heel wat te bieden, maar laten dat niet altijd even goed zien. Met het onderdeel Sterke Staaltjes, de bedrijvengids op demetaal.nl, geven we de buitenwereld een kijkje in de metaalverwerkende industrie en ondersteunen zo tegelijkertijd de profilering van deze organisaties.

Metaalbedrijven kunnen zich kosteloos inschrijven. En hun profiel voorzien van persberichten, vacatures en video's. Samen vormen ze voor bezoekers een waar mozaïek van sterke staaltjes uit de metaal.

Enkele voordelen: geen kosten, positieve profilering, verwijzing naar uw site en sociale media.

Overtuigd? U kunt zich hier inschrijven. ×