OBS Groep

OBS Groep

OBS Constructie Machinebouw & Techniek ontwerpt en fabriceert alle mogelijke machines en constructies in staal, aluminium en RVS. Wij stellen onze klanten centraal door goed naar hen te luisteren.

Daarnaast zorgt onze grote interesse in techniek ervoor dat wij altijd bezig zijn met vernieuwing en ontwikkeling. Zo is ons machinepark altijd up-to-date en voorzien van de nieuwste technieken. Gezamenlijk zorgen deze aspecten ervoor dat wij iedere klant kunnen voorzien van een maatwerkoplossing. Onze maatwerkoplossingen bieden niet alleen een optimaal rendement, zij zorgen ook altijd voor efficiency, snelheid en flexibiliteit.

Redactie | 16-03-13 | 18:00 | Link

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl
Sterke Staaltjes?

Lees hoe...

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl

Metaalbedrijven hebben heel wat te bieden, maar laten dat niet altijd even goed zien. Met het onderdeel Sterke Staaltjes, de bedrijvengids op demetaal.nl, geven we de buitenwereld een kijkje in de metaalverwerkende industrie en ondersteunen zo tegelijkertijd de profilering van deze organisaties.

Metaalbedrijven kunnen zich kosteloos inschrijven. En hun profiel voorzien van persberichten, vacatures en video's. Samen vormen ze voor bezoekers een waar mozaïek van sterke staaltjes uit de metaal.

Enkele voordelen: geen kosten, positieve profilering, verwijzing naar uw site en sociale media.

Overtuigd? U kunt zich hier inschrijven. ×