Staalmeesters Group BV

Staalmeesters

Staalmeesters ontwerpt, produceert en realiseert staalproducten voor de nationale en internationale markt.

Het is onze missie om duurzame staalproducten op te leveren van de hoogste kwaliteit. Hiervoor geloven wij in de kracht van 3D visualisatie. Onze nauwkeurige ontwerpen laten niets aan de verbeelding over. De klant krijgt precies datgene wat we ze laten zien. Hiervoor werken wij uitsluitend digitaal en met de beste producten.

Het bouwen volgens een BIM-model maakt dat wij ontwerpfouten opsporen voordat ze gemaakt kunnen worden. Dit zorgt voor duidelijke communicatie, het voorkomt uitloop van planning en faalkosten in de uitvoering. Veiligheid staat bij ons voorop en wij investeren voortdurend in de relatie met onze klant.

“Wij denken in staal!”

Redactie | 29-09-19 | 16:05 | Link

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl
Sterke Staaltjes?

Lees hoe...

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl

Metaalbedrijven hebben heel wat te bieden, maar laten dat niet altijd even goed zien. Met het onderdeel Sterke Staaltjes, de bedrijvengids op demetaal.nl, geven we de buitenwereld een kijkje in de metaalverwerkende industrie en ondersteunen zo tegelijkertijd de profilering van deze organisaties.

Metaalbedrijven kunnen zich kosteloos inschrijven. En hun profiel voorzien van persberichten, vacatures en video's. Samen vormen ze voor bezoekers een waar mozaïek van sterke staaltjes uit de metaal.

Enkele voordelen: geen kosten, positieve profilering, verwijzing naar uw site en sociale media.

Overtuigd? U kunt zich hier inschrijven. ×