TechnoTool

TechnoTool

Wij bieden onze klanten een maximale ondersteuning bij het optimaliseren van hun productie proces door middel van: Innovatieve hoogwaardige producten voor een concurrerende prijs. Flexibele en creatieve oplossingen te vinden samen met onze klanten. Persoonlijke contacten gekoppeld aan een betrouwbare dienstverlening.Continue investering in kennis en product mogelijkheden in de markt. Wij zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot de hoogst mogelijke klanttevredenheid en relaties die een leven lang meegaan, want hoe meer we over onze klanten weten, hoe beter we ons advies kunnen aansluiten op hun wensen en uitdagingen.

Redactie | 11-12-13 | 16:53 | Link

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl
Sterke Staaltjes?

Lees hoe...

Uw bedrijfsvermelding op demetaal.nl

Metaalbedrijven hebben heel wat te bieden, maar laten dat niet altijd even goed zien. Met het onderdeel Sterke Staaltjes, de bedrijvengids op demetaal.nl, geven we de buitenwereld een kijkje in de metaalverwerkende industrie en ondersteunen zo tegelijkertijd de profilering van deze organisaties.

Metaalbedrijven kunnen zich kosteloos inschrijven. En hun profiel voorzien van persberichten, vacatures en video's. Samen vormen ze voor bezoekers een waar mozaïek van sterke staaltjes uit de metaal.

Enkele voordelen: geen kosten, positieve profilering, verwijzing naar uw site en sociale media.

Overtuigd? U kunt zich hier inschrijven. ×